vineri, 30 mai 2014

Crackers pentru adulti



Crackers cu cascaval si bere

 



Ingrediente:
  • 150 gr faina
  • 25 gr unt
  • 100 grame cascaval(80% cascaval iar restul branza de oaie )
  • 75-90 ml bere
  • 1/4 lingurita sare
  • fulgi de usturoi deshidratati,chimen,cimbru

Cum se procedeaza:
  1. Intr-un castron se pun faina,sarea,untul si aromele.Cu ajutorul degetelor incorporam untul cu faina.
  2. Adaugam cascavalul ras.
  3. Punem peste ingrediente 75 ml de bere si incepem sa incorporam.Restul de bere se adauga cate putin doar cat sa obtinem un aluat omogen.
  4. Formam o bila si dam la frigider timp de o ora.
  5. Dupa trecerea timpului de odihna,aluatul se intinde cat mai subtire posibil.
Cu cat mai subtire se intinde aluatul cu atat mai crocanti vor fi biscuitii.Cu un cutit infainat incepem sa decupam aluatul.L-am portionat sub forma de triunghiuri.Intepam cu o furculita biscuiti si dam la cuptor,la 180 de grade timp de 16 minute sau pana se bronzeaza putin la suprafata.Intoarceti tava la jumatatea timpului de coacere.Am sarit peste faza cu dat galbenus si pus seminte sau alte ierburi pe deasupra crackersilor.
Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu