miercuri, 5 februarie 2014

Maioneza rapida







1 ou la temperatura camerei
1 lingurita de mustar
putina sare
150 ml ulei
capul de pasat legume pentru mixerul vertical

Nu stiu daca borcanul este obligatoriu sau nu dar tinand cont ca prima oara nu a iesit in vasul de mixer am spus sa respect filmuletul.http://www.retetecalamama.ro/retete-culinare/retete-diverse/maioneza-reteta-rapida-in-mai-putin-de-1-minut.html.De precizat , cei 300 ml de ulei specificati la reteta sunt prea multi.Nu o sa iasa maioneza poate daca adaugati inca un ou.Am incercat si nu a iesit cu cantitatea data.
Se pune totul in borcan,coborati mixerul astfel incat capul de mixare sa acopere oul cat mai bine si apasati butonul de putere maxima.Nu ridicati mixerul de pe fundul borcanului decat atunci cand maioneza se formeaza .Apoi pe viteza mica mixati pe toata inaltimea compozitiei sa se inglobeze bine uleiul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu