Astazi avem in meniu gustari sarate si pentru cei ce nu tolereaza oul si faina.Aceasta este o varianta de Parmesan and Poppy Seed Lollipops a Lorraine Pascale.
Ingrediente:
- 55 grame de cascaval
- 45 grame de branza
- mac,paprika,barbeque,chimen,fulgi de usturoi,etc
Preparare:
Puteti sa folositi ce arome sau seminte va plac.Am incercat trei variante:cascaval cu mac,branza cu chimen si fulgi de usturoi si o combinatie egala dintre branza si cascaval cu un varf de paprika si aroma de barbeque.Cantitatiile sunt , la fel dupa placerea fiecaruia.
Cascavalul si branza se dau pe razatoarea mica.Se pregatesc cele trei amestecuri.Se unge cu unt sau ulei o foaie de copt.Am desenat cercuri de aproximativ 5 cm pe foaia de copt pentru a fi mai usor la momentul asezarii in tava.In fiecare cerc vom aseza o lingurita din fiecare amestec.Si cate o scobitoare daca nu aveti altceva la indemana pentru a da impresia de acadea.
Cuptorul se incalzeste la 220 de grade.Acadelele for avea nevoie de 5-6 minute in cuptor si sunt gata.
Le asezati pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de ulei si sunt gata de servit.
Concluzia:cele mai bune mi s-au parut cele cu cascaval si branza iar varianta doar cu branza nu va sfatuiesc sa o realizati pentru ca s-au sfaramat in momentul cand am vrut sa-i iau de pe foaia de copt.
Le asezati pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de ulei si sunt gata de servit.
Concluzia:cele mai bune mi s-au parut cele cu cascaval si branza iar varianta doar cu branza nu va sfatuiesc sa o realizati pentru ca s-au sfaramat in momentul cand am vrut sa-i iau de pe foaia de copt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu