miercuri, 25 iunie 2014

Biscuiti cu branza tartine book

                     

Cheddar cheese sables


Ingrediente:
  • 100 grame de faina integrala
  • 70 grame de seminte de floarea soarelui
  • 55 grame de unt la temperatura camerei
  • 225 grame de branza razuita
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 lingurira de busuioc
  • 3/4 lingurita de piper
  • 20 grame de chimen
  • 20 grame de seminte de in(ar fi trebuit susan)
  • 20 grame de mac
  • 7 grame de anason


Mod de preparare:
Intr-un bol de dimensiuni mai mici combinati faina,sarea,semintele de floarea soarelui,cimbrul,busuiocul si piperul.Intr-un bol incapator amestecati branza rasa cu untul.Apoi adaugati amestecul de faina si formati un tot unitar cu branza si untul.Dati aluatul la frigider pentru 15 minute.
Amestecati semintele ramase.Intindeti-le in strat uniform pe o folie alimentara.Scoateti aluatul de la frigider si taiati-l in doua bucati.Fiecare bucata de aluat o veti intinde pe folia alimentara pregatita incercand sa incorporati cat mai multe seminte pe ambele fete ale aluatului.Impaturim aluatul in folie alimentara si dam la frigider timp de o ora.
Cuptorul se incinge la 180 de grade.
Dupa trecerea timpului de odihna,aluatul se sectioneaza dupa dorinta.Au iesit 18 bucati de biscuiti pentru ca am facut aluat din jumatatea cantitatilor date.Se dau la cuptor timp de 13 minute.Ar fi bine sa intoarceti tava la jumatatea timpului de coacere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu