marți, 31 martie 2015

Gruyere biscuits



Ingrediente:
50 de grame de branza data pe razatoare
50 de grame de unt 82%
50 de grame de faina 550
1 galbenus de la  rece

Se da untul pe razatoare si se da la rece.Se masoara faina si se da la rece.Branza tare (de orice tip dar sa fie tare)se da pe razatoare si la rece.Untul se amesteca cu faina pana amestecul  seamana cu niste faramituri.Se adauga branza si se omogenizeaza.Apoi galbenusul sa devine amestecul un tot unitar.Toata operatiunea a fost facuta intr un chopper cu mici pulsatii de fiecare data.Nu trebuie sa lucram mult aluatul doar cat sa se formeze o bila unitara pe care o vom da la rece minim jumatate de ora.Dupa ce a trecut timpul de odihna,intindem foaia de aluat de 5 mm grosime si incepem sa decupam cu o forma rotunda de aproximativ 5 mm biscuitii.I am mai dat la frigider inca 5-10 minute pana se incalzea cuptorul.
Cuptorul a fost incalzit la temperatura de 200 de grade.Am dat biscuitii cu branza la cuptor pentru 8 minute dar in functie de toanele cuptorului poate dura si 10 minute.Regula este aceeasi :sa se bronzeze baza nu si suprafata biscuitiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu