joi, 5 martie 2015

Cream cheese brownie america test kitchen




Acest gen de prajitura nu este recomandat celor care tin cura de slabire sau vor sa se mentina..o spun cu toata responsabilitatea caci stiu cum ma invart pe langa tava doar doar sa se raceasca mai repede...
Ingrediente:
Pt crema de branza:
113 grame crema de branza
125 grame de smantana grasa sau iaurt grecesc
50 de grame de zahar pudra
15 grame de faina 550
1 lingurita esenta vanilie

Negresa:
105 grame de faina 550
1/2 lingurita de praf de copt
113 ciocolata neagra 100%(am folosit ciocolata neagra 50%)
113 grame de unt nesarat
250 grame de zahar(160 de grame am folosit)
2 oua mari(100 de grame)
1/2lingurita de sare

160 de grade:35-40 minute.Tava de 20×20cm.

Varianta a 2 a:ciocolata cu lapte in loc de neagra si 30 de grame de cacao in combinatie cu 75 de grame de faina.150 de grame de zahar la negresa.

Ciocolata si untul se topesc la bain marie.Faina,praful de copt,cacao se cern.Oualele se bat cu zaharul.Se adauga amestecul cu ciocolata si unt si se omogenizeaza.Se adauga amestecul de faina si cacao.Se opresc 4 linguri de compozitie iar restul se pune in tava.Deasupra se intinde stratul de crema de branza apoi asezam din loc in loc cele 4 linguri de negresa ramase si facem ce model dorim cu ajutorul unui cutit de bucatarie,scobitoare sau coada unei linguri.
Se da la cuptor pana ce trece proba scobitorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu