Ingrediente:
40 grame de albus80 grame de zahar fin
20 grame de ciocolata neagra
1/4 lingurita zeama de lamaie
Mod de preparare:
De data aceasta am procedat intr-un mod a la Lorraine Pascale,mai neobisnuit pentru bezea.Se pune tot zaharul,jumatate din cantitatea de albus intr-un bol si se mixeaza in jur de doua minute.Dupa care adaugam zeama de lamaie si restul de albus iar din acest moment mixam pana obtinem o bezea tare, pana ce nu se mai simt granule de zahar in compozitie si albusurile au ajuns la stadiul de stiff peaks(daca intoarceti bolul bezeaua nu trebuie sa se miste).Incorporati cu finete bucatile de ciocolata si formati bezelele cu lingurita,cu poschul etc.
Preincalziti cuptorul la 120 de grade .Bezelele se dau la cuptor la 100 de grade timp de 1h si 45 de minute cu usa cuptorului intredeschisa.Le lasati in cuptor sa se raceasca.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu