duminică, 24 martie 2013

Negresa in varianta blonda cu ananas si ciocolata alba

                          Blondies




Ingridiente:

4 oua medii
100 gr ciocolata alba
50 gr zahar
3 rondele de ananas
150 gr faina
1 lg esenta vanilie
1 lg praf de copt
1/2 lg bicarbonat
50 gr nuca de cocos
coaja de portocala



 
1.Se bat albusurile spuma.
 

2. Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumulul si ajung la o consistenta asemanatoare cu cea a maionezei.Se adauga vanilia.
 

3. Amestecam albusurile cu galbenusurile.Adaugam faina( in care am pus praf de copt si bicarbonatul) cernuta in etape ca sa nu se formeze cocoloase .La final de adauga ciocolata maruntita,ananasul taiat bucatele si nuca de cocos.
 

4. Se da la cuptor la 180 de grade timp de 30 minute.Sau 35 de minute daca scobitoarea iese umeda  din prajitura.

Nota: in cazul meu tava avea o dimensiune de 24cm cu 22cm si 5 cm inaltime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu