luni, 6 aprilie 2015

Negresa raw vegana




Ingrediente:
35 grame de nuca de cocos
50 de grame de fulgi sparti de ovaz
140 grame de curmale
10 grame de carob
10 grame de cacao
1/2 lingurita ness
2 linguri cu miere
aproximativ 5 linguri cu apa(aici variaza cam cat cere amestecul sa poata fi omogen)
un praf de sare
cateva nuci taiate si coacaze in compozitie

Totul se va prelucra in chopper.Fulgii de ovaz si nuca de cocos cat se poate de marut sa semene pe cat posibil cu faina.Se scot si se pun curmalele cu 2-3 linguri de apa si se proceseaza pana devin pasta.Am scos pasta de curmale si am pus din nou amestecul de faina impreuna cu cacao,carobul,nessul si un praf de sare si am omogenizat.Apoi am adaugat pasta de curmale si pulsam din nou,in reprize,pana se omogenizeaza amestecul.Se adauga apa atat cat este necesar.Apoi se modeleaza in forma de dreptunghi.Am pus un strat de compozitie,am presat bine sa se omogenizeze apoi am pus deasupra coacazele si nucile taiate bucatele iar deasupra restul de compozitie.Am dat la congelator pentru 30 de minute ca sa se intareasca si sa putem taia compozitia usor.Ies 9 bucati micute dar satioase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu