duminică, 28 iulie 2013

Inghetata cocos


  1. 250 ml smantana pentru frisca
  2. 350 ml lapte de cocos
  3. 2 lingurite de esenta vanilie
  4. un varf de lingurita sare
  5. 1 -2 lingurite esenta de rom
  6. 150 grame de lapte praf
  7. 70 grame fugi  nuca de cocos 


       O zi buna oameni buni.Am inceput cu ingredientele ca sa nu le uit .Astazi o reteta de inghetata din categoria mai usor de atat nu se poate.
    Pasii pentru executie nici nu o sa fie numerotati pentru ca nu avem de facut decat sa amestecam toate ingredientele si sa le lasam la frigider minim 2 ore sau peste noapte.Fiecare cat timp are la dispozitie.
    Dupa ce amestecul a stat la frigider eu l am luat la amestecat cu mixerul dar cred ca puteti trece peste acest pas caci smantana nu a facut volumul dorit pentru frisca.Si nici masina de inghetata nu a vrut sa inghete amestecul.Asa ca am dat la congelator in 3 recipiente si la fiecare ora ,timp de patru ore, amestecati cu furculita ca sa spargem cristalele de gheata.Iar a doua zi ar trebui sa arate ca si poza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu